Diensten

 

Diensten

SCHROER - Smart Web Solutions B.V. levert hoogwaardige hostingdiensten. Naast logische pakketsamenstellingen leveren wij ook maatwerk. Wij kunnen u van net zoveel e-mailaccounts, bandbreedte en schijfruimte voorzien als voor uw bedrijf gewenst is. Onze infrastructuur bestaat uit eersteklas servers en netwerkcomponenten.

 

Webhosting

Als hosting- en applicatieplatform maken wij gebruik van redundante hardware. Deze servers zijn opgesteld op 2 fysiek verschillende locaties en zijn aangesloten op de snelste internetverbindingen die op dit moment mogelijk zijn. Alles tezamen resulteert dit in een grote betrouwbaarheid en hoge beschikbaarheid. Van eenvoudige websites tot bedrijfskritische applicaties, de capaciteiten en mogelijkheden zijn meer dan voldoende. Standaard inbegrepen zijn vanzelfsprekend statistieken en al dan niet FTP- of HTTP-toegang ten behoeve van beheer.

Domeinregistratie

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland en kunnen zodoende snel en betrouwbaar uw domeinnamen registreren. Daarnaast kunnen wij ook domeinnamen met andere extensies registreren, zowel algemene- als landspecifieke extensies.

 

E-mailfaciliteiten

Voor e-mail hebben wij verschillende diensten. Standaard mailboxen zijn toegankelijk via POP3 en IMAP. Inkomende e-mail wordt hierbij altijd gescand op virussen en gemarkeerd en/of gefilterd op spam. Onze mailservers en smtp-relays zijn servers met redundante hardware. Deze servers zijn opgesteld op verschillende locaties. E-mailfaciliteiten van SCHROER - Smart Web Solutions B.V. zijn betrouwbaar en hebben een zeer hoge beschikbaarheid. Indien u een eigen mailserver heeft kunnen wij e-mailverkeer daarheen verwijzen, waarbij onze servers als fallbackservers fungeren. Op deze manier loopt u nooit e-mail mis als uw eigen mailserver of connectie ooit offline mocht zijn. Ook is het mogelijk dat onze smtp-relays uw inkomende mail eerst scannen op virussen, markeren en/of filteren op spam en vervolgens doorsturen naar uw eigen mailserver.

Applicatiehosting

Naast ons eigen DirectAccess CMS hosten wij diverse webapplicaties voor o.a. gezondheidsinstellingen en overheid. Deze applicaties zijn veelal schaalbaar ontworpen, evenals het hostingplatform. Met betrekking tot o.a. beschikbaarheid, beveiliging en monitoring wordt hieraan, overigens net zoals bij de eerdergenoemde diensten, de juiste aandacht besteed.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over onze oplossingen en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie, afgestemd op uw specifieke wensen.