Oplossingen

 

Oplossingen

Wij bouwen hoofdzakelijk functionele websites. Bij ontwikkeling van websites en webapplicaties verzorgen wij het gehele project, van ontwerp tot oplevering, waarbij wij ons vooral richten op de functionaliteit en techniek. Ontwerp en vormgeving komen op een professionele manier tot stand in samenwerking met daarin gespecialiseerde partners. Ook passen wij zonder grote investeringen bestaande websites technisch aan op ons hieronder beschreven DirectAccess CMS.

 

DirectAccess CMS

Een groot aantal websites maken gebruik van het door ons ontwikkelde DirectAccess CMS. Met het DirectAccess CMS kan iemand zonder technische kennis de inhoud van zijn of haar website onderhouden. Het DirectAccess CMS is o.a. opgebouwd uit generieke modules die voor uiteenlopende functionaliteiten snel en zonder grote investeringen kunnen worden ingebouwd in een nieuwe of bestaande website. Deze modules zijn beproefd, direct inzetbaar en worden regelmatig voorzien van uitbreidingen. Voorbeelden zijn o.a. nieuws, vacatures, links, fotogallerijen, producten, winkels met bestelmodule, etc. Ook reeds bestaande websites kunnen hiervoor zonder grote investeringen worden aangepast maar bieden wel direct enorm veel functionaliteit.

FietsDigitaal

FietsDigitaal is de complete oplossing voor de fietsspeciaalzaak. Via de modules van FietsDigitaal presenteert u uw fietsen op het internet.

Via een eenvoudig invoersysteem worden de fietsen getoond op uw eigen website, de websites van fabrikanten en als het om een gebruikte fiets gaat is er de mogelijkheid om door te plaatsen naar 2ehands.nl, speurders, marktplaats en de bovag occasion website. Ook hebben we een complete software module voor uw winkel, hiermee worden alle fietsen die op voorraad staan direct doorgelinkt naar het internet. Als de fiets verkocht is gaat hij automatisch weer van het internet af. Dus altijd uw voorraad actueel online voor een maximale exposure en dit met minimale inspanningen.
Lees hier meer over FietsDigitaal.

 

PrintService

SCHROER - Smart Web Solutions B.V. biedt met PrintService een systeem waarmee bedrijven die regelmatig visitekaartjes of ander drukwerk nodig hebben efficiŽnter en kostenbesparend kunnen werken. PrintService is als gehoste en beheerde webapplicatie HET systeem om sneller, eenvoudiger, goedkoper en foutloos uw visitekaartjes te bestellen bij uw eigen drukker. PrintService is een in eigen huis ontwikkelde robuuste en beproefde applicatie. Tal van (middel)grote bedrijven en overheidsinstanties werken naar volle tevredenheid met PrintService.

Webapplicaties

In veel gevallen is het internet de ideale drager en heeft het nogal wat voordelen om door verschillende personen op verschillende locaties een centraal beheerde applicatie te laten gebruiken. SCHROER - Smart Web Solutions B.V. ontwikkelt functionele webapplicaties met overzichtelijke, intuÔtieve gebruikersinterfaces. Door SCHROER - Smart Web Solutions B.V. ontwikkelde en gehoste webapplicaties hebben een hoge beschikbaarheid, zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, schaalbaar en snel.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over onze oplossingen en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie, afgestemd op uw specifieke wensen.