Over ons

 

Over ons

SCHROER - Smart Web Solutions B.V. is een ICT-dienstverlener en is gespecialiseerd in applicatie-ontwikkeling en -hosting. Wij zijn een solide en onafhankelijke organisatie die in staat is de vereiste kwaliteit en continu´teit te bieden, waarbij wij ernaar streven om zo toegankelijk en flexibel mogelijk te zijn.

Referenties

Wij leveren diensten en oplossingen aan o.a. midden- en kleinbedrijf, gezondheids- en overheidsinstellingen en ministeries. Klanten die een toegankelijke, persoonlijke en flexibele no-nonsense partij wensen waar men direct met de juiste persoon in contact kan komen en concrete afspraken mee kan maken zonder allerlei wollige zaken daaromheen.

Partners

Bij ontwikkeling van websites en webapplicaties verzorgen wij veelal het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, waarbij wij ons vooral richten op de functionaliteit en techniek. Ontwerp en vormgeving komen op een professionele manier tot stand in samenwerking met gespecialiseerde partners. Onze partners bestaan o.a. uit ontwerp- en reclamebureaus, automatiseerders en backofficeintegrators.

DirectAccess modules kunnen ook worden ingezet voor bureaus die websites conceptueel en grafisch ontwerpen. Door gebruik te maken van deze modules kunnen zij een dynamische website bieden, terwijl zij zich kunnen concentreren op dat waar zij goed in zijn, namelijk grafisch ontwerp en vormgeving.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over onze oplossingen en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie, afgestemd op uw specifieke wensen.